top of page
veneen%252520kylki_edited_edited_edited.

MENETELMÄMME

Soodapuhallus

Soodalla puhaltaminen on käyttämistämme puhallusmenetelmistä hellävaraisin puhallettavalle pinnalle. Tämä mahdollistaa soodapuhalluksen käytön myös pinnoilla, joita hiominen voisi vahingoittaa. Se sopii erinomaisesti kaikenlaisten pintojen puhdistukseen (esimerkiksi alumiini, ruostumaton teräs, tiili, kivi, lasi, lasikuitu, puu, muovit ja laakerit) Sooda ei myöskään vahingoita tiivisteitä. Soodalla voi puhaltaa ohuitakin kappaleita eikä kappaleessa tapahdu kylmämuovautumista. Soodapuhallus on ympäristöystävällinen tapa puhdistaa erilaisia pintoja.

Facilities

Lasimurskapuhallus

Lasimurskalla puhaltaminen on hellävaraisempi kuin hiekkapuhallus, mutta järeämpi menetelmä kuin soodapuhallus. Puhallettu lasi on ympäristöystävällistä, eikä se aiheuta vaaraa, koska se on hienonnettu niin pieneksi. Lasimurska sopii hyvin kaikenlaiseen puhdistukseen, ruosteen- ja maalin poistoon erilaisille pinnoille. Lasimurska ei aiheuta korroosiota, sillä se ei sisällä mineraaleja tai suoloja, kuten esimerkiksi hiekka. Siten se sopii myös ruostumattomien teräslaatujen puhallukseen.

talon kylki.jpg

Hiekkapuhallus

Hiekalla puhaltaminen on se järein vaihtoehto. Se soveltuu kovien ja isojen pintojen puhdistamiseen ruosteesta, rasvasta ja liasta ennen maalausta. Hiekkapuhalluksen jälkeen metallipinta tulee maalata hyvin nopeasti, koska hiekka sisältää mineraaleja ja suoloja joka käynnistää korroosion. Hiekkapuhallusta käytetään yleisesti julkisivujen, parvekkeiden ja isojen teräskappaleiden puhdistamisessa.

Löydämme varmasti tarpeisiisi sopivan puhallusmenetelmän!

bottom of page